Ons Concept


Verras jouw medewerkers of relaties vanaf afstand met een origineel brievenbusgeschenk. Leuk om te geven, maar nog leuker om te ontvangen!

Wij hebben een breed assortiment  samengesteld zodat er voor iedere gelegenheid een passend pakket beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een borrelpakket om op afstand met elkaar te proosten, een welnesspakket om mee te kunnen ontspannen en ook pakketten speciaal gericht op de komende feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst.

Juist in deze tijd is het geven van een blijk van waardering aan bijvoorbeeld het personeel van groot belang. Wij denken graag mee om het juiste pakket samen te stellen.

Onze brievenbusgeschenken zijn onderscheidend, persoonlijk en uniek! Wij leveren maatwerk, alles is mogelijk en bespreekbaar! Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap laten toevoegen aan het pakket.

Het voordeel van het verzenden van brievenbuspost is dat het verzendtarief voordeliger is, de pakketten snel te versturen zijn en de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket aan te nemen.